SoundInn_Promo-35.jpg

Mikä on Sound-Inn?
Treenikämppiä valmistava ja vuokraava yritys Helsingistä.

Miten saan teiltä treenikämpän?
Täytä 'Asioi Verkossa' sivulta löytyvä treenikämppähakemus ja asetu jonoon. Olemme sinuun yhteydessä.

Minkälaisia teidän treenikämpät on?
Akustoituja, siistejä ja kyseiseen käyttöön suunniteltuja.

Miksi vuokraisin teiltä treenikämppäni?
Olemme laadukas ja edullinen vaihtoehto. Paikat ovat siistit, soittimesi ja laitteistosi ovat meillä turvassa, keskuksita löytyy vessat, wlan, limukoneet ja kaikesta pidetään jatkuvasti huolta. Soittaa saa 24/7.

Minkä hintaisia teidän treenikämpät ovat?
Hinnoittelu on neliöperusteista ja vaihtelee kaupunkikohtaisesti. Kimppakämppäosuudet bändillesi vaihtelevat 130-250€ hintahaarukassa ja kokonaan omat 260-750€ hintahaarukassa.

Onko teillä vapaita treenikämppiä tällä hetkellä?
Vapaat treenikämpät ilmoitetaan kaupunkikohtaisesti. Löydät kaupunkikohtaiset sivut sivustomme vasemmasta reunasta. Sen jälkeen voit täyttää 'Asioi verkossa' sivulta löytyvän treenikämppähakemuksen.


Minulla on vuokralla Sound-Inn treenikämppä ja minun pitäisi irtisanoa se. Miten toimin?
Täyty 'Asioi verkossa' sivulta löytyvä Vuokrasopimuksen irtisanomislomake ja olemme sen jälkeen yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Minulla on vuokralla Sound-Inn treenikämppä ja minulla on kysyttävää laskutuksesta. Miten toimin?
Tarkasta onko 'Asioi verkossa' sivulla laskutus-osiossa aiheeseesi sopivaa lomaketta. Täytä lomake ja olemme teihin yhteydessä. Voit myös soittaa suoraan isännöitsijälle +358 400 767271 tai lähettää sähköpostin osoitteeseen isannointi@sound-inn.eu


Minulla on vuokralla Sound-Inn treenikämppä ja tarvitsen avaimen uutta soittajaa varten. Miten toimin?
Täytä 'Asioi verkossa' sivulta löytyvä Lisäavaintilauslomake ja avain/avaimet toimitetaan 14 arkipäivän kuluessa suoraan treenikämppäänne.

Avainkorttini tai kulkulätkäni ei toimi, mitä minun pitää tehdä?
Täytä 'Asioi verkossa' sivulta löytyvä huoltoilmoitus ja odota yhteydenottomme.
Hätätapauksessa soita isännöitsijälle +358 400 767271.

Epäilen että avaimeni on hukkunut tai se on varastettu. Mitä teen?
Täyty 'Asioi verkossa' sivulta löytyvä ilmoitus hukkuneesta avaimesta lomake. Poistamme hukkuneen avaimen käyttöoikeudet ja toimitamme teille uuden avaimen mahdollisimman pian suoraan treenikämppäänne. 

Lukitsin itseni ulos ja avaimet on kämpässä. Mitä teen?
Pyydä muita treenikämpässäsi treenaavia avaimenhaltijoita auttamaan. Voit myös soittaa isännöintiin. Virka-ajan ulkopuolella ja kiireellisissä tilanteissa soita HELSINGISSÄ Herttoniemen Talopalvelu +358 40 7065002, LAHDESSA Renor +358 40 6814991 ja TAMPEREELLA Avarn +358 40 1325533. Järjestämme oven avauksen välittömästi. Riippuen vuorokauden ajasta ja viikonpäivästä veloitus on 40€-100€.
 


Treenikämppäkeskuksen yleiset tilat ovat mielestäni sotkuiset tai jokin ei toimi kunnolla. Miten toimin?
Täytä 'Asioi verkossa' sivulta löytyvä huoltoilmoitus ja hoidamme asiat järjestykseen mahdollisimman pian. Tarkastamme kaikki tilat isännöitsijän toimesta 2-3 kertaa kuukaudessa. Jokaisessa kaupungissa käy siivooja viikoittain siivomassa yleiset tilat sekä vessat. 

Treenikämpästämme on palanut lamppu, patteri on kylmä tai ilmastointi ei tunnu toimivan. Miten toimin?
Täytä 'Asioi verkossa' sivuilta löytyvä huoltoilmoitus ja hoidamme asiat järjestykseen mahdollisimman pian.

Treenikämpästämme paloi sulake ja treenikämppään ei tule sähköä tai valot eivät toimi. Miten toimin?Helsingin Ompelimolla & Koneistamolla saman kerroksen käytävillä on sulaketaulut. Sulakkeet on nimetty joko huoneittain tai pistorasioittain. Vikavirtakatkasijat ovat sulaketauluissa. 
Vuoltsulla sulaketaulu sijaitsee matkahuollon ja Sound-Inn:n yhteisisissä tiloissa vessa-aulan oikealla seinustalla. Vikavirtasuojat ovat joka huoneessa yksipaikkaisessa pistorasiassa integroituna.
Valimolla sulakkeet sijaitevat paikassa jonne vain huoltomies pääsee. Ottakaa yhteyttä Sound-Inn isännöitsijään +358 400 767271.

Jos sulake on mennyt niin automaattisulake on napsahtanut "OFF" asentoon. Jos sähköt ovat menneet mutta sulake on "ON" asennossa niin silloin huoneessasi on viallinen laite, joka on laukaissut vikavirtakatkasijan. Vikavirtakatkasija sijaitsee myös sulaketaulussa. Poista viallinen laite sähköverkosta.

Jos tämä ei auta tai et löydä pikasulaketaulua, ota yhteys isännöitsijään tai huoltonumeroon.
Lahdessa ota suoraan yhteys huoltonumeroon.

Minulla on vuokralla kimppakämppäosuus ja tahtoisin reklamoida toisen vuokralaisen toiminnasta. Mielestäni he eivät pidä paikkoja siisteinä, ovat vallanneet liikaa tilaa tai käyttävät kaiken ajan. Miten toimin?
Ole yhteydessä suoraan isännöitsijään joko sähköpostilla isannointi@sound-inn.eu tai puhelimitse +358 400 767 271. Hyvä ja reilu meininki ovat tärkeitä arvoja Sound-Innillä. Autamme ylläpitämään sitä mielellämme.

Treenikämppämme on poikkeuksellisen kylmä. Miten voin lisätä lämpöä?
Helsingin Ompelimolla & Koneistamolla säädä pattereiden termostaatit sopivalle lämmölle. Jos lämpö ei lähde kulkemaan niin puhalla, kopistele ja renkkaa hetken sillä termostaatit jämähtävät helposti. Jos ei siltikään lämpö lähde kulkemaan niin soita huollon numeroon. Huom. Kesällä lämpö ei välttämättä kierrä, koska lämmitys säätyy automaattisesti ulkolämpötilojen mukaan. Jos patteri on kuuma ja huoneessa on silti huomattavan kylmä ota yhteyttä huoltoon.
Lahden Valimolla ja Tampereen Vuoltsulla tiloissa on ilmalämmitys.

Treenikämpässämme on erittäin kuuma. Miksi?
Bändin treenatessa ja laitteiden ollessa päällä lämpökuorma on erittäin suuri. Tilat ovat lähes kaikki ikkunattomia ja ilmaäänieristettyjä joten lämpö ei pääse karkaamaan rakenteidenkaan läpi. Näin ollen lämpötila saattaa nousta hetkellisesti yli mieluisan 20-23 celciusta. Kaikissa tiloissa on optimaaliset ilmanvaihdot, mutta ei erillistä ilmanjäähdytystä. 

Jos huoneessa on kuuma ilman että siellä on juuri treenattu ja patterit ovat kylmiä, venttiileistä ei tule kuumaa ilmaa sekä ulkona ei ole helle, ole yhteydessä suoraan isännöitsijään joko sähköpostilla isannointi@sound-inn.eu tai puhelimitse +358 400 767 271


Katselin pikaisesti usein kysytyt kysymykset, 'asioi verkossa' sivun ja muun sivuston läpi. En löydä vastauksia kysymyksiini tai mieltäni jäi askarruttamaan jokin yksityiskohta. Miten toimin?
Voit aina myös soittaa meille suoraan +358 400 767271 tai lähettää sähköpostia isannointi@sound-inn.eu.